A Real Madrid és a PSG korábbi játékosa a brazil bajnokságba igazolt – HIVATALOS

A Real Madrid és a PSG korábbi játékosa a brazil bajnokságba igazolt – HIVATALOS

A brazil bajnokságban (Campeonato Brasileiro Série A) szereplő Coritiba együttese szabadúszó játékossal erősített, aki korábban megjárta többek között a Real Madridot és a PSG-t is.

A Coritiba csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolta Jesé Rodríguezt. A 30 éves szélső szabadon igazolható volt, így átigazolási díjat nem kellett fizetnie a brazil alakulatnak. A játékos és a klub egy 2024 augusztus 31-ig szóló szerződést kötöttek meg egymással.

Jesének kalandos pályafutása volt, a Real Madridban nevelkedett, amelynek felnőtt keretébe 2013-ban került fel és 2016-ig erősítette a madridiakat, majd a PSG-hez igazolt. A francia alakulat 2020 decemberében bontott vele szerződést, de előtte 4 csapatot is megjárt kölcsönben, nevezetesen a Las Palmast, a Stoke Cityt, a Real Betist és a Sporting CP-t. Miután szabadon igazolhatóvá vált, a Las Palmas igazolta le 2021 februárjában, majd 2022 nyarán távozott a spanyoloktól és az Ankaragücü játékosa lett. A törököktől mindössze fél évet követően távozott, újra szabadúszó lett, a Sampdoria csapott le rá, de fél év elteltével ők sem marasztalták, így végül ismét szabadon igazolhatóvá vált és végül a Coritiba kötött vele szerződést.

Borítókép: Emmanuele Mastrodonato/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images

fociclub