Sergio Ramos is a szaúdi bajnokságban folytathatja pályafutását – sajtóhír

Sergio Ramos is a szaúdi bajnokságban folytathatja pályafutását – sajtóhír

A jelenleg klub nélküli rutinos spanyol hátvéd csatlakozhat egykori Real Madridos csapattársához, Karim Benzemához.

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Egybehangzó spanyolországi sajtóinformációk szerint az Al-Ittithad és Sergio Ramos között tárgyalások folynak a közös folytatásról. A szaúdi klub egyes információk alapján két éves szerződést szeretne kötni a 37 esztendős védővel, akinek évi 15 millió eurós fizetést kínálnak.

Ramos július 1-je óta szabadúszó, miután lejárt a szerződése a Paris Saint-Germainnel. Sokáig arról lehetett hallani, hogy követi Messit az Inter Miamiba, de David Beckham végül Sergio Busquets és Jordi Alba mellett tette le a voksát. Ezt követően korábbi csapata, a Sevilla is szóba került, azonban az andalúziai együttes a hírek szerint nem tartott rá igényt.

A legkomolyabb megkeresés viszont egy igencsak meglepő helyről érkezett, ugyanis a marokkói Raja Casablanca szerette volna leigazolni Ramost, ráadásul előrehaladott tárgyalásokat is folytattak egymással a felek, de végül ez a transzfer sem jött létre.

A 180-szoros spanyol válogatott védő, mint ismert, legutóbb a PSG játékosa volt, és a franciáknál eltöltött két idénye alatt 58 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 6 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

fociclub