„Talán irigy a sikereimre” – Verstappen Hamiltonról

„Talán irigy a sikereimre” – Verstappen Hamiltonról

Lewis Hamilton a minap a Sky Sports F1-nek adott érdekes nyilatkozatot az idei szezont uraló, vasárnap akár zsinórban a tizedik győzelmét megszerző és ezzel rekordot döntő Max Verstappen sikereiről. Elmondása szerint nem nyűgözi le jobban a holland teljesítménye, mint a korábbi világbajnokoké, s amúgy is kissé felfújják a dominanciáját – ráadásként pedig azt is megjegyezte, hogy szerinte neki a karrierje során keményebb csapattársai voltak Nico Rosberg, Fernando Alonso, Jenson Button és a többiek személyében, mint a Red Bull-osnak.

f1-verstappen-hamilton_3

Most ezekkel a szavakkal szembesítette a holland sajtó Verstappent a számára második rajthelyet hozó monzai kvalifikációt követően – a harmadik címe felé menetelő pilóta így reflektált:

„Talán kicsit irigy a mostani sikereimre” – idézi Verstappen szavait a RacingNews365.com. „Az ilyen kijelentés… talán azt hiszi, nyer ezzel valamit, de számomra ez nem jelent semmit. Úgy vélem, a Mercedes nehezen emészti meg a vereséget azok után, hogy sok éven át olyan sokat nyertek.”

„Egy ponton realistának kell lenned és elismerned, amit más csapatok csinálnak. Mi is ugyanezt tettük, amikor ők domináltak, és még azt is mondtuk, hogy keményebben kell dolgoznunk, mert nem vagyunk elég jók. Lehet persze azt kiabálni, hogy amit mi csinálunk, az nem annyira különleges… de csak magaddal kell foglalkoznod.”

formula.hu