PL: eladta középhátvédjét az Arsenal! – Hivatalos

PL: eladta középhátvédjét az Arsenal! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy eladta védőjét, Rob Holdingot, aki a Crystal Palace csapatában folytatja a pályafutását.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

7 év után távozik az Arsenal csapatától Rob Holding. Az angol játékossal kapcsolatban ugyanis az átigazolási időszak lezárulta előtti utolsó percekben született meg a bejelentés, miszerint leigazolta őt a Crystal Palace együttese. A 27 éves futballistára az előző szezonban még komolyabb szerep hárult az idény véghajrájában, amikor több meghatározó védője is kidőlt Mikel Artetának, de ebben a szezonban már nem számolt vele a spanyol mester, így a hátsó szekció “kitakarítása” során ő is távozhatott Nuno Tavarassel és Kieran Tierneyvel egyetemben. A hivatalos bejelentés során a felek nem hozták nyilvánosságra a transzfer összegét, de a transfermarkt adatai szerint a Palace mindössze 1,2 millió eurót fizetett Holding játékjogáért.

Rob Holding az Arsenalnál eltöltött 7 éve alatt összesen 162 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, ez idő alatt pedig 5 gólt jegyzett. Új állomáshelyén 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá.

fociclub