Ma játszik visszavágót a Ferencváros

Ma játszik visszavágót a Ferencváros

Az előző két körhöz hasonlóan a Ferencváros számára formalitásnak tűnik a csütörtöki visszavágó a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában, miután egy hete 4–0-ra győzött a litván Zalgiris Vilnius vendégeként. A Groupama Arénában 20 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti – számolt be a Hirado.

A magyar bajnok a párharc első felvonásán, idegenben 4–0-ás győzelmet aratott, így a Groupama Arénában sorra kerülő visszavágó formalitásnak tűnik, Máté Csaba ugyanakkor hangsúlyozta, tisztelniük kell az ellenfelet – írták.

A Zalgiris sokkal jobb csapat, mint a máltai volt az előző körben. Az első mérkőzésen láthattuk, hogy egy hiba, egy tizenegyes, egy kiállítás milyen mederbe terelhet egy mérkőzést. Nem szabad hagynunk az ellenfelünknek,  hogy elhiggye, lehet esélye esetleg csodát tenni – fogalmazott a szakvezető.

A Zalgiris az FTC előtt kétszer találkozott magyar ellenféllel, 2002-ben kiejtette a Budapest Honvédot az Intertoto Kupában, de a kispestiek 2019-ben visszavágtak az El-selejtezőben – írják.

Írta a Magyar Hírlap