Podcast: Rekord a káoszban

Podcast: Rekord a káoszban

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Míg az előző két évben száraz futamokat bonyolítottak a a holland tengerparton, Zandvoortban, addig idén az eső olyan káoszt teremtett, amelyre lehetetlen volt készülni. Így nemcsak az ellenfelek, hanem az égi erők is hiába próbálkoztak, nem tudták megszakítani Max Verstappen sikerszériáját: a már majdnem háromszoros világbajnok zsinórban kilencedik alkalommal is nyert, amivel beállította Sebastian Vettel – és Alberto Ascari – csúcsát. 

Rengeteg esemény és színfalak mögötti történés után a nyári szünetet követő első futamon Fernando Alonso újra dobogón, ahová saját magát is meglepve felférkőzött Pierre Gasly is. Az hétvégére szokás szerint Gergő és Sanyi tekint vissza.

Formula Podcast_hirdetes_S04E42_A

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Augusztusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

formula.hu