Barca: a Bayer Leverkusen vinné a támadót! – sajtóhír

Barca: a Bayer Leverkusen vinné a támadót! – sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Bayer Leverkusen az átigazolási piac utolsó napjaiban megkísérelheti az FC Barcelona fiatal játékosának Ez Abde-nak a szerződtetését.

A 21 esztendős, marokkói válogatott Ezzalzouli annak ellenére távozhat a Barcától, hogy visszatérve kölcsönszerződéséből az Osasunától, a nyári felkészülés alatt a katalánoknál maradt, mi több, a szezon első két bajnokiján rendre lehetőséget kapott Xavitól.

A katalán Sport című lap szerint nem elhanyagolható szempont, hogy a Xabi Alonso vezette Leverkusen a spanyol tréner kérésére kész 20 millió euró körüli összeget is fizetni Ez Abde játékjogáért – Mindezzel pedig egy újabb lehetőség nyílik a Barca költségvetésében arra, hogy még az átigazolási hajrában új játékos érkezzen Barcelonába.

A hétszeres marokkói válogatott támadó kapcsán korábban lehetett hallani az Atlético Madrid, a Betis, legújabban pedig az Aston Villa érdeklődéséről, ám úgy tűnik a Leverkusen lehet a befutó, amennyiben konkrét egyeztetésekbe kezdenek a németek a Barcával. Ahogyan a Sport fogalmaz beszámolójában, a következő napokban kiderül, mire jutnak a “gyógyszergyáriak” a tárgyalások során…

Ez Abde szerződése jelenleg 2026 nyaráig érvényes az FC Barcelonánál. Piaci értékét jelenleg 15 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).

fociclub