Itthon: A Hír TV annyira belelkesült Orbán trazitos szereplése miatt, hogy négyszer is leadja majd a beszédét

Itthon: A Hír TV annyira belelkesült Orbán trazitos szereplése miatt, hogy négyszer is leadja majd a beszédét

Nehogy valaki lemaradjon róla.

Pénteken és szombaton rendezik meg Tihanyban a Fidesz-közeli Kommentár Alapítvány „politikai szezonnyitó” fesztiválját, a Tranzitot, ahol tíz év kihagyás után idén Orbán Viktor miniszterelnök is feltűnik majd. Az esemény bizonyos programjait a Facebookon közvetítik majd, a HírTv pedig médiapartnerként vetíti majd többek között az ellenzéki és kormánypárti politikusok vitáit.

A csatorna láthatóan nagyra értékeli, hogy bejut oda, ahová a független sajtót az elmúlt években nem engedik be, és Orbán beszélgetését a megafonos Bohár Dániellel a műsorújságuk szerint négyszer adják majd le a hétvége folyamán.

Először élőben közvetítik péntek délután, majd néhány órával később, még aznap este megismétlik. Gondoltak azokra is, akik péntek este mást csinálnak, ezért szombaton reggel is levetítik a beszédet, de az éjszakai baglyok sem maradnak Orbán nélkül, negyedjére ugyanis éjfél után nem sokkal ismét meg lehet majd nézni, hallgatni.

A Tusványoshoz hasonlóan a Tranzit Fesztiválon is számos kormánytag feltűnik majd, a pénteki programot például a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal előadása nyitja majd, szombaton pedig Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter robbantja be az aznapi műsort, de Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi-, Lantos Csaba energiaügyi-, Nagy Márton gazdaságfejlesztési-, Nagy István agrár-, Tuzson Bence igazságügyi- és Varga Mihály pénzügyminiszterek is szerepelnek majd.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG