BrandContent: „Másfél hónapja vásároltam utoljára készpénzzel” – miért tudtunk ilyen könnyen megválni a pénztárcánktól?

BrandContent: "Másfél hónapja vásároltam utoljára készpénzzel" – miért tudtunk ilyen könnyen megválni a pénztárcánktól?

Lassan tényleg mind elfelejtjük, volt-e valaha szaga a pénznek. Budapesti járókelőket kérdeztünk: milyen funkciója maradt a mindennapjaikban a készpénznek? Milyen helyzetekben tartja magát a régi szokás? Mit látnak, melyek azok a helyek, szituációk, ahová még nem gyűrűzött be a kártyás fizetési lehetőség? Illetve: hogyan gondolkodnak a kártya és a készpénz biztonsági aspektusairól? Videó.

[embedded content]

Bankkártyájával kényelmesen és díjmentesen vásárolhat belföldön és külföldön, továbbá készpénzt vehet fel belföldön (ATM, bankfiók, posta) és külföldön (ATM, bankfiók). Az OTP Banknál betéti kártyáthitelkártyát és prepaid kártyát is igényelhet, a kedvezményprogramnak köszönhetően pedig vásárlásai után pénzvisszatérítést is kaphat.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A fenti termékek és szolgáltatások részletes feltételeiről az ismert csatornákon keresztül tájékozódhatnak. Az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy a tájékoztatásban szereplő termékek és szolgáltatások kondícióit módosítsa.

A tartalom az OTP Bank Nyrt. megbízásából, a HVG BrandLab produkciójában készült. A cikk létrehozásában a HVG hetilap és a hvg.hu szerkesztősége nem vett részt.


HVG