Újabb botrány a Rammsteinnél: a zenekar billentyűsét ketten is szexuális erőszakkal vádolják

Christian „Flake” Lorenz ráadásul az egyik nőt akkor erőszakolhatta meg, amikor az még fiatalkorú volt.

Till Lindemann, a Rammstein frontembere után a német banda billentyűse ellen is felmerült a szexuális zaklatás vádja – írja a Süddeutsche Zeitung. Christian „Flake” Lorenzről egy Jasmin Stevens álnéven nyilatkozó nő mondta azt a lapnak, hogy 2022. decemberében, akkor még csak 17 évesen részt vett egy berlini dedikáláson. A dedikálás után Stevens Flake vidéki házában kötött ki, ugyanis azt hazudta Lindemannek és Flake-nek is, hogy 22 éves – csak a vidéki háznál árulta el, hogy valójában kiskorú.

Stevens állítja: a két rocksztár leitatta, Lindemann pedig egy idő után magára hagyta őt Flake-el. Flake ekkor erőszakolta őt meg.

A nő eskü alatt vallott a bíróságnak, így ha hazudott, akkor akár börtönbe is kerülhet miatta, azonban a Süddeutsche Zeitung által megtekintett dokumentumok (Stevens terapeutájának feljegyzései, naplóbejegyzések, a dedikáláson készült képek) alátámaszthatják a nő igazát. A lap azonban megjegyzi: az erőszak után nem sokkal Stevens összejött Lindemannel.

Stevens mellett akadt azonban egy másik nő is, aki állítja: 1996-ban Flake egy szállodai bulin megerőszakolhatta, amikor ő eszméletlen volt. A Sybille Herder álnevet viselő nő azt mondta, korábban is voltak már szexuális együttlétei, de soha nem fájt annyira a hasa, mint a buli utáni reggelen.

Till Lindemann zaklatási botrányáról itt írtunk bővebben:

HVG