Sport: A megdöbbent utasok végignézték, ahogyan a Sevilla csapata felmasírozik a gépükre és elrepül vele

Sport: A megdöbbent utasok végignézték, ahogyan a Sevilla csapata felmasírozik a gépükre és elrepül vele

Az X-en (korábbi Twitter) az egyik utas azt írta: „Hihetetlen. Még mindig a reptéren vagyunk, és nem tudjuk, hogy lophatta el a Sevilla a gépünket. Banánköztársaság.”

Az ügyben fogyasztóvédelmi vizsgálat indult.
A légitársaság alternatív utazási lehetőséget sem ajánlott fel, az ügyben fogyasztóvédelmi vizsgálat indult.

A portál szerint a madridi járatra váró utasok már a focisták feltűnése előtt is türelmetlenek voltak, ugyanis a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt nyolcvan percet csúszott a gép indulása. A pórul járt utasoknak végül alternatív utazási lehetőséget sem ajánlottak fel, csak kártérítési igénylőlapokat osztottak szét közöttük.

„A következő héten minden utassal felvesszük a kapcsolatot, hogy kárpótoljuk őket az okozott kellemetlenségekért” – tették hozzá.
A légitársaság azóta nyilvánosan bocsánatot kért: „Az Air Nostrum mélységesen sajnálja a Vigóból Madridba tartó járat utasait ért kellemetlenségeket, amelyek kizárólag a cégünk sajnálatos hibájából adódtak” – írták.
(Nyitóképünkön Sevilla-focisták láthatók. Fotó: AFP / Vladimir Simicek)
Es increíble. Aquí seguimos en el aeropuerto de Peinador sin darnos una respuesta al robo del avión por parte del Sevilla CF.
País Bananero.
Este es el avión que Iberia nos ha cancelado para que los jugadores del Sevilla (56 personas) se fuesen a su casita. pic.twitter.com/Uf1GmS8geo

Írta a HVG