Kult: Hivatalosan is vádat emeltek a Tupac Shakur rapper meggyilkolásával gyanúsított férfi ellen

Kult: Hivatalosan is vádat emeltek a Tupac Shakur rapper meggyilkolásával gyanúsított férfi ellen

A hatóságok szerint Duane “Keffe D” Davis nem csak részt vett a zenész 27 évvel ezelőtti meggyilkolásában, hanem ő volt az értelmi szerzője a merényletnek.

Vádat emeltek Las Vegasban Duane “Keffe D” Davis ellen Tupac Shakur rapper meggyilkolásáért – írja a Wall Street Journal. A rendőrség szerint ráadásul a most 60 éves Davis nem csak a végrehajtója, hanem az értelmi szerzője is volt a gyilkosságnak, amit három másik, mostanra már halott társával követett el.

Davist még pénteken vették őrizetbe, erről akkor mi is beszámoltunk, ráadásul a férfit a saját szavai keverték gyanúba, mivel nem tudta tartani a száját és egy 2018-as televíziós interjúban elmondta, hogy egy autóban ült a lövésszel, aki végzett Tupac Shakurral, majd utána ezt megírta az emlékirataiban is és azzal reklámozta magát, hogy ő az egyetlen élő szemtanúja Tupac Shakur meggyilkolásának.

Davis akkoriban egy olyan bandának volt a tagja, amelyik nem sokkal a gyilkosság előtt összetűzésbe keveredett Shakurral és a gyilkossággal akarták megtorolni, hogy korábban Shakur összeverte Davis unokaöccsét.

HVG