Ligue 1: az Olympique de Marseille szemet vetett a Juventus létszámfeletti középpályására! – sajtóhír

A Tuttosport információi alapján a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique de Marseille érdeklődni kezdett a Juventus mellőzött középpályása iránt…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

A Tutosport értesülései szerint az Olympique de Marseille a januári átigazolási időszak folyamán megpróbálja megszerezni a Juventus kötelékébe tartozó Arthur Melo játékjogát. Bár a brazil középpályás a bajnokságba és a BL-be is nevezve lett, Thiago Motta egyelőre egy percet nem adott neki a 2024/2025-ös szezonban. Az előző idényt a Fiorentinánál töltötte egyébként kölcsönbe, ahol elégedettek is voltak a teljesítményével, ám a fizetési igényei miatt a firenzei gárda végül nem élt opciós jogával. 

Arthur Melo 2020 nyarán érkezett az FC Barcelonától a Juventushoz, a brazil középpályás mindent egybe véve 63 tétmérkőzésen lépett pályára a torinói alakulatban, ezeken 1 találatot és 1 gólpasszt jegyzett. Társaival Olasz Kupát és Szuperkupát nyert. A 2022/2023-as kiírás folyamán nem mellesleg a Liverpoolnál volt kölcsönben, de mindössze 1 találkozón kapott lehetőséget. A brazil válogatottban 2018 szeptemberében debütált, a címeres mezt eddig 22-szer húzhatta fel magára. A nemzeti együttes tagjaként 2019-ben elnyerte a Copa Americát, melyben neki is nagy szerepe volt. 

fociclub