Szintlépés előtt áll a tehetséges chilei szélső – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a chilei rekordbajnok Colo-Colo tehetséges játékosa hamarosan ismét elhagyhatja hazáját…

(Photo by Marcelo Hernandez/Getty Images)

César Luis Merlo beszámolói szerint a Libertadores-kupa negyeddöntőjétől búcsúzó Colo-Colo tehetséges szélsője, Carlos Palacios hamarosan elhagyhatja a chilei rekordbajnok. Klubváltási szándékát maga a játékos is megerősítette:

“Úgy érzem, felkészültem a szintlépésre, és mielőbb meg akarom tenni. Remélem, hogy az év végén megvalósulhat.”

A 24 éves szélső hazájában az Unión Espanola csapatában mutatkozott be a felnőttek közt, remek debütálása után 2021-ben Brazíliába került, azonban az Internacional és a Vasco da Gama csapatában sem igazán találta a helyét, képtelen volt bizonyítani. Palacios tavaly a Colo-Colóhoz került, ahol azóta ismét megbízhatóan teljesít, visszaverekedte magát a chilei válogatottba, és klubcsapata legjobbjai közé tartozik.

A tehetséges támadó az elmúlt bő másfél év alatt 71 tétmérkőzésen 23 gólt és 14 gólpasszt regisztrált a Colo-Colo színeiben.

Az utóbbi időben az argentin Boca Juniors többször is érdeklődött a szolgálatai iránt, és nem kizárt, hogy hamarosan újra megkísérlik majd a leigazolását.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub