A hajrában fordított a Zsolna

Az FC Kassa játékosai a hajrában kiengedték kezükből a 3 pontot. A Szlovák Labdarúgó Niké Liga 8. fordulójában a többségi magyar tulajdonban lévő csapat a Zsolnát fogadta.

Ünnepséggel kezdődött a találkozó; köszöntötték Zan Medvedet, mint a Hónap játékosa díj tulajdonosát. Az összecsapást Medved ennek megfelelően kezdte, hiszen a 6. percben betalált. A folytatásban irányítgatott a Kassa, az idő meg fogyott, úgyhogy nagyon úgy nézett ki, hogy Medved újabb találata dönti el a mérkőzést.

A 84. percben szögletrúgást végeztek el a vendégek, Jan Minarik pedig egy fejessel egyenlített. A hosszabbításban aztán jött a meccs utolsó akciója: Samuel Kopásek minden eldöntött, így a Zsolna elvitte a három pontot Kassáról.

FC Kassa – Zsolna 1-2 (1-0)

Gól: Medved (6.p.) –  Minárik (84. p.) Kopásek (94. p.)

Kassa: Šípoš – Kružliak, Krivák (88. Gorosito), Jakubko – Fabiš, Gallovič, Takač (73. Dos Santos), Magda – Faško – Medved, Niarchos (84. Miljanić). Edző: Geri Gergely.

Zsolna: Belko – Minárik, Hubočan, Ndjeungoue – Hranica (46. Kopásek), Gidi (72. Sauer), Káčer, Bari (81. Badjie) – Kaprálik, Alijagič (63. Bile), D. Ďuriš (63. Iľko) . Edző: Michal Ščasný.

FOTÓ: Tomáš CICOŇ