La Liga: a Barcelona és az Atlético Madrid is a Marseille támadójával erősítene! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid és a Barcelona együttese is a Marseille támadójával, Mason Greenwooddal erősítené meg a keretét.

(Photo by Sylvain Dionisio ATPImages/Getty Images)

Idén nyáron szerezte meg Mason Greenwoodot a Marseille együttese a Manchester Unitedtől 26 millió euró ellenében, de könnyen elképzelhető, hogy jövő nyáron nagy haszonnal túl fognak adni az angol támadón. A spanyol sajtó beszámolói alapján ugyanis a Barcelona és az Atlético Madrid gárdája is szeretné a keretében tudni a 22 éves játékost.

Greenwood számára nem lenne ismeretlen a La Liga világa, hiszen az előző idényt kölcsönben a Getafénél töltötte, ahol meg is választották őt a  2023/2024-es idény legjobb játékosának. A támadó 36 meccsen 10 gólig és 6 gólpasszig jutott a Getafe mezében, ezt követően pedig már a nyáron összeboronálták őt a két spanyol nagycsapattal, ám Greenwood végül a Marseillehez írt alá. Az angol játékos 2029 nyaráig kötelezte el magát a francia csapatnál, ám a hírek szerint ez nem tántorítja el attól a Barcát és az Atléticót, hogy egy év után visszahozzák őt a spanyol labdarúgás vérkeringésébe.

Mason Greenwood nagyon jól kezdte a marseillei karrierjét, ahol 4 bajnokit követően 5 gól és 1 gólpassz áll a neve mellett. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub