Visszatér Dél-Amerikába az argentin középpályás – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóbeszámolók szerint brazil sztárcsapathoz készül szerződni a Southampton középpályása…

(Photo by Alex Dodd – CameraSport via Getty Images)

Germán García Grova beszámolói szerint a Southampton argentin középpályása, Carlos Alcaraz a brazil Flamengóban készül folytatni pályafutását, amely 20 millió dolláros átigazolási díjat fizethet érte.

A 21 éves középpályás hazájában a patinás Racing Club együttesében nevelkedett, ahol 2020 januárjában mutatkozott be a profik közt. A 2021-es második kiírásban már gyakori tagja volt az első csapatnak, 18 találkozón került bevetésre. A 2022-es naptári esztendőben 42 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett, ugyanakkor a Boca Juniors elleni Trofeo de Campeones az ő tiszteletlen gólöröme miatt szakadt félbe, miután a nézők provokálása után az ellenfél játékosai megtámadták őt, akik közül a játékvezető annyit kiállított, hogy nem folytatódhatott a mérkőzés.

Alcaraz tavaly januárban szerződött a Sotonhoz, és az előző idény második felében 18 meccsen négy gólt és két gólpasszt jegyzett a kieső csapat színeiben. Az előző másodosztályú idény első felében 23 fellépés alatt háromszor volt eredményes egy előkészítés mellett, majd tavasszal nyolc bajnokin és két kupameccsen kevesebb mint 250 perc játéklehetőséghez jutott a zebramezesek színeiben.

A forrás úgy tudja, hogy a riói gárda ötéves szerződést fog kötni a dél-amerikai visszatérésre készülő labdarúgóval.

fociclub