Davis Kupa: Nagy Zoltán szerint nem volt kétséges a győzelem

Davis Kupa: Nagy Zoltán szerint nem volt kétséges a győzelem

MH/MTI
2023. szeptember 16. szombat. 16:57

„Elégedett és büszke vagyok, ráadásul szettet sem vesztettünk” – kezdte összegzését a tavaly kinevezett szakvezető. „Hoztuk a papírformát, de nem volt olyan könnyű, mint ahogy az eredményből gondolná valaki. Egy ilyen párharcnak, ahol mi vagyunk az esélyesek, mindig nehéz az eleje, de Fábi tegnapi diadala után egyre könnyebb volt a kispadon ülnöm. Végső soron nem volt kétséges, hogy melyik csapat a jobb.”

A kapitány elárulta, hogy a csapat belső chat-csoportja a „nandorfehervar2023” nevet kapta utalva a magyar történelem egyik legfényesebb diadalára.

„Azt gondolom, ehhez méltóan szerepeltünk Keszthelyen” – tette hozzá, majd az MTI érdeklődésére kitért az előzményekre is.

„Szakmailag a salak volt a megfelelő borítás, ami kicsit más taktikát igényel, mint a kemény pálya, és ennek megfelelően készültünk. A héten ügyeltünk arra, hogy az elvégzett munka mellett mindenkiben meglegyen a komfortérzet, ügyeltünk az egyéni igényekre is, úgyhogy nyugodt szívvel vártuk az összecsapást. Örülök, hogy a srácok végig uralták a meccseket” – fejtette ki.

Írta a Magyar Hírlap