Marasztalja csapata a magyar válogatott játékosát – sajtóhír

A szigetországi sajtóban továbbra is folyamatosan téma a magyar válogatott védekező középpályásának jövője…

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint ugyan több csapat is érdeklődik az angol harmadosztályú (League One) Barnsley magyar válogatott játékosa, Callum Styles megszerzése iránt, nem kizárható, hogy maradni fog csapatánál.

“Nagyon jót beszélgettem Stylesy-val, mindketten tisztában vagyunk a jelenlegi helyzettel. Amíg a csapatnál van, szeretné teljes erőbedobással folytatni a munkát. Egyelőre ő a mi játékosunk, ez ilyen egyszerű, aztán majd meglátjuk, mi lesz” – mondta el Darren Clarke vezetőedző.

A 24 éves védekező középpályás 2018 óta jelenlegi kenyéradója alkalmazásában áll, azóta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Styles a 2022-2023-as idényt a másodosztályú Millwall soraiban töltötte, de mivel magasabb osztályban nem talált csapatot magának, így visszatért a Barnsley-hoz. A legutóbbi idény első felében ősszel 20 tétmérkőzés alatt három gólt és két gólpasszt regisztrált a csapat színeiben, majd januártól a Sunderland soraiban szerepelt, ahol 12 meccsen jutott szóhoz a második vonalban.

A magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó 2022-ben mutatkozott be a magyar válogatottban, azóta 23 mérkőzésen lépett pályára a címeres mezben és Marco Rossi Eb-keretének is tagja volt.

A Barnsley legutóbbi felkészülési mérkőzésén Styles viselte a csapatkapitányi karszalagot, ami jelzésértékű lehet, hogy számítanának rá a következő idényben is.

fociclub