Kijött a Véletlenül írtam egy könyvet mozifilm teasere

A szívet melengető és sok-sok humorral elmesélt felnövéstörténet előzetesében a főszereplő Demeter Villő mellett feltűnik Mátray László, Zsurzs Kati, Rujder Vivien, Tenki Réka, Lovas Rozi és Mucsi Zoltán is. A zenét a Bagossy Brothers Company szolgáltatja.

A Véletlenül írtam egy könyvet egy kedves, kissé különc család életébe vezeti be a nézőket : Nina (Demeter Villő) legfőbb vágya, hogy író legyen – kreativitását animációsfilm-rendező apjától (Mátray László) örökölte. Mindennapjait kétbalkezes bűvész öccse (Hárs Bonca) kavarja fel, s mivel az anyukája (Lovas Rozi) korán meghalt, női mintaként kissé merev nagynénje (Tenki Réka) szolgál a családban.

Amikor apja életébe új szerelem (Rujder Vivien) érkezik, Nina a szomszédban élő bohém írónő (Zsurzs Kati) iránymutatásait követve az írás segítségével dolgozza fel édesanyja elvesztését, és nyitja meg szívét az új családtag és az első szerelem (Kövécs Barnabás) felé.

No Title

A Véletlenül írtam egy könyvet hiánypótló, sírós-nevetős családi film, amely ismert színészekkel, különleges helyszínekkel és 21. századi látványvilággal vezeti be a nézőket egy kedves, kissé különc család életébe: Nina (Demeter Villő) legfőbb vágya, hogy író legyen – kreativitását animációsfilm-rendező apjától (Mátray László) örökölte.

A minden korosztályt megszólító film a holland Annet Huizing tizenkét országban, köztük idehaza is megjelent, számos díjjal jutalmazott kötete, a Hogyan írtam véletlenül egy könyvet? adaptációja.

A film írója és rendezője Lakos Nóra, és 2025 januárjában érkezik a hazai mozikba.

HVG