Ács József: Nagy létszámmal tartjuk a június végi ifi összetartó tábort Budapesten.

Az ifjúsági csapat az év legfontosabb versenyére, a korosztályos világbajnokságra hamarosan elkezdi a felkészülést. Az ifjúsági világbajnokságon a 2006-os, valamint a 2007-es korosztály legjobbjai vehetnek majd részt Horvátországban október végén, valamint november elején.

Ács József szakedző június 27-e és 30-a között egy összetartó tábort szervez a bővebb ifjúsági keretnek, hogy a nyáron is felmérhesse hol tartanak a korosztály legjobbjai. A négynapos szakmai összetartásra a Madárfészek Akadémia termében kerül sor.

Az ifjúsági női és férfi csapat legutóbb az egri Bornemissza nemzetközi emlékversenyen

szerepelt, de az ifjúsági világbajnokságig még nagyon sok helyen tervezi a szakmai vezetés a részvételt, hogy a lehető legjobb formában, megfelelő rutinnal érkezhessenek Horvátországba október 24-én.

A párizsi olimpiai játékokat követően elég sűrű a nemzetközi versenynaptár, így bőven lesz lehetőség az ifjúságiak számára is, hogy megmérethessék magukat.

„Nagy létszámmal tartjuk a június végi pesti összetartó tábort, hogy a nyáron is pontosan tudjuk, milyen állapotban vannak a versenyzőink. Az Ostrom Kupa lesz majd a válogató az ifjúsági világbajnokságra, utána augusztus közepétől táborba megyünk a szerbiai nemzetközi torna előtt. A Golden Gloves of Vojvodina, a neves vajdasági torna lesz az első nemzetközi megmérettetésünk a válogatót követően. Tervezzük az indulást a Moldavian Belt tornán, a Szilézia Kupán, valamint a szófiai Emil Zsecsev emlékversenyen is a világbajnokságot megelőzően.” – nyilatkozta Ács József, ifjúsági szakágvezető

Ifjúsági lányok az edzőtáborban:

Talpas Roxána

Nagy Mira

Bojti Gréta

Nyögéri Sára

Varga Sára

Rába Noémi

Müncz Kata

Horváth Mirabella

Ifjúsági fiúk az edzőtáborban:

Nagy Mátyás

Kozák Kevin

Benedek Péter

Frank Dániel

Leiner Krisztián

Burai Roland

Tóth György

Kollár Áron

Jámbor Árpád

Nileborg Krisztián

Dóka Zalán

Váradi Sándor

Bodnár Bence

Mészáros Márk

Németh Brendon

Hajrá, magyar ökölvívás!

Magyar Ökölvívó Szakszövetség