Ismét Európában adták kölcsön az argentin támadót – HIVATALOS

Ismét Európában adták kölcsön az argentin támadót – HIVATALOS

Jonjo Shelvey megszerzése mellett a török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Caykur Rizespor egy argentin támadót is kölcsönvett…

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images)

A Caykur Rizespor a 2023-2024-es idény hátralévő részében kölcsönben megszerezte a CSZKA Moszkva argentin támadója, Adolfo Gaich játékjogát.

A német felmenőkkel is rendelkező 24 éves erőcsatár az argentin bajnokság (Superliga) 2019-2020-as kiírását a nyolcadik helyen záró San Lorenzo színeiben 12 mérkőzés alatt szerzett öt góllal zárta, miközben alapembere volt az olimpiai részvételt magabiztosan kiharcoló U23-as argentin válogatottnak a Dél-amerikai selejtezőtorna során. Gaich ezt követően 2020 nyarán nagy reményekkel igazolt az orosz fővárosi együtteshez, ahol azonban azóta sem találta meg a számításait.

A támadó először a Beneventónál szerepelt kölcsönben, majd a spanyol másodosztályú Huesca, legutóbb tavasszal pedig az olasz élvonalbeli Hellas Verona foglalkoztatta őt, de sehol nem tudta megvetni lábát, ezúttal egy újabb kölcsönnel próbálkozik.

A Mocsi Attilát is foglalkoztató török csapat az első négy mérkőzésén hét pontot szerzett a bajnokságban, mellyel jelenleg az ötödik helyet foglalja el.

fociclub