A Manchester United játékosával erősítene a PSG – sajtóhír

A francia bajnokság (Ligue 1) címvédője, a Paris Saint-Germain az angol élvonalban (Premier League) szereplő Vörös Ördögöktől igazolna támadót.


(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Egybehangzó szigetországi sajtóhírek szerint a PSG a Manchester United játékosára, Marcus Rashfordra vetett szemet, akit már januárban leigazolnának. A franciák a nyár folyamán már megpróbálkoztak az angol labdarúgó szerződtetésével, de akkor a manchesteriek minden megkeresést elutasítottak. A 26 éves támadó ugyanakkor nem lesz olcsó mulatság a párizsiak számára, ugyanis 2028-ig szól a szerződése a Vörös Ördögökkel, piaci értékét pedig körülbelül 60 millió euróra becsülik.

A 60-szoros angol válogatott támadó már egészen kicsi kora óta a manchesteriek akadémiáján nevelkedett, az első számú keretbe 2016 januárjában került fel. Azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 413 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 135 gólt és 71 gólpasszt jegyzett. A Manchester Uniteddel egy Európa-liga, két FA-Kupát, két Ligakupát és egy angol szuperkupát tudott nyerni Rashford.

fociclub