Újabb három évig a Genesys marad az OSC névadó szponzora

2024 október 15.

További három évvel meghosszabbította névadó szponzori szerződését a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Genesys OSC Újbuda.

Fotó: OSC WAterpolo / facebook

Vassy Attila, a Genesys Hungary vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a cég számára mindig is fontos volt az ifjúság bevonása, a csapatteljesítmény, ezek vezették őket az „OSC karjaiba”, a sikeres együttműködést pedig a jövőben is folytatják. A Genesys 2021 novembere óta névadó szponzor az újbudai csapatnál, amely azóta két bajnoki ezüst- és egy bronzrémet nyert, valamint kupadöntőt is játszott.

Az együttes éléről az előző szezon végén távozott Varga Dániel vezetőedző, a helyét Kovács Róbert foglalta el, de ő az utánpótlás-válogatottbeli kötelezettségei miatt csak négy hete dolgozik együtt a kerettel.

„Nem volt még sok időm arra, hogy a saját elképzeléseimet úgymond ráerőltessem a játékosokra, ezért sem volt annyira sikeres a kezdés. Viszont már például a hétvégi, Szolnok elleni mérkőzésen megmutatkozott néhány olyan dolog, amit látni szeretnék. Fiatal csapatot építettünk, megpróbálunk hétről hétre fejlődni és minél jobb eredményeket elérni”

– fogalmazott a szakember.

Tóth Márton csapatmenedzser kiemelte, a biztos támogatói háttérnek köszönhetően a klubnál kizárólag a szakmai munkával kell foglalkozniuk, ez pedig nyugodt légkört biztosít.

Az utánpótlással kapcsolatban megjegyezte, az egyesületnek már több korosztályos világ- és Európa-bajnoki érmese van, s a cél az, hogy hosszú távon a felnőtt csapat a fiatalokra építsen.

(MTI-vizipolo.hu)