La Liga: a Bayer Leverkusen szárnyvédőjét szemelte ki a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese a Bayer Leverkusen védőjét, Jeremie Frimpongot szemelte ki a keret megerősítésére.

(Photo by Jörg Schüler/Bayer 04 Leverkusen via Getty Images)

Hosszú ideje téma a Real Madrid háza táján a védelem jobb oldalának megerősítése, ez a kérdés aztán Dani Carvajal súlyos sérülése miatt még égetőbbé vált. A korábbi sajtóhírek szerint a “Királyi Gárda” legfőbb kiszemeltje a Liverpool játékosa, Trent Alexander-Arnold volt, de a hírek alapján egy másik komoly célpontja is van a spanyol sztárcsapatnak.

A német átigazolásokkal kapcsolatban jól értesült Florian Plettenberg szerint ugyanis a Real Madrid kívánságlistáján a Bayer Leverkusen szárnyvédője, Jeremie Frimpong is szerepel. A beszámolók alapján a Real hosszú ideje figyeli a “Gyógyszergyáriak” játékosát, amivel a Leverkusen vezetői is tisztában vannak. A holland játékost a szerződése 2028 nyaráig köti a német klubhoz, de a kontraktusában “csak” egy 40 millió euró körüli összeg szerepel, amit gond nélkül ki tudnának fizetni a madridiak. A klubváltásra ugyanakkor a hírek szerint csak jövő nyáron kerülhetne sor, Frimpong ugyanis nem szeretné idény közben elhagyni a Leverkusent.

Jeremie Frimpong 2021 januárja óta a Bayer játékosa, akik 11 millió euró ellenében szerződtették őt a Celtictől. A 23 éves futballista a klub színeiben azóta 152 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 26 gólig és 37 gólpasszig jutott. Piaci értékét 50 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub