Sérülése miatt idő előtt visszatérhet az Inter kölcsönjátékosa – sajtóhír

Az Inter a 2024-2025-ös szezonra az Olympique Marseille-hez adta kölcsön tehetséges középpályását, aki azonban súlyos sérülést szenvedet…

(Photo by Sylvain Dionisio ATPImages/Getty Images)

A Football Italia beszámolójából kiderült, hogy az argentin válogatott összetartásán térdszalag-szakadást szenvedő Valentín Carbonit az Olympique Marseille idő előtt visszaküldheti a kölcsönből az Interhez, mivel a fiatal játékos várhatóan már nem léphet pályára többet az idényben.

A 19 éves támadó középpályás Buenos Airesben született, de mivel édesapja Olaszországban játszott, ezért Cataniában nőtt fel, majd 2020 óta a milánói klub utánpótlásában pallérozódott. Carboni az Inter színeiben mutatkozott be a felnőttek közt, de nem sok lehetőséghez jutott, azonban az előző idényben a Monzánál töltött kölcsönben rendszeres játéklehetőséget kapott és meggyőző formában teljesített.

A tehetséges játékos 31 bajnokin két gólt szerzett a Brianzoli színeiben a 2023-2024-es kiírásban, kiváló teljesítményével az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni figyelmét is felkeltette. Carboni tagja lehetett az idei Copa Américán diadalmaskodó nemzeti együttesnek.

Roberto De Zerbi nagy reményekkel csapott le Carboni játékjogára, azonban a fiatal játékos mindössze négy meccsen lépett pályára a Marseille-ben sérüléséig, most pedig véget érhet a klubnál töltött szereplése.

A kiszivárgott híresztelések alapján az OM-nek 36 millió eurós vételi opciója lett volna Carboni játékjogára, mellyel azonban értelemszerűen így nem kívánnak élni.

fociclub