PL: a Bournemouth szélsőjével erősítené meg a keretét a Newcastle United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese a Bournemouth szélsőjével, Antoine Semenyoval erősítené meg a keretét.

(Photo by Robin Jones – AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

A Football Insider legfrissebb beszámolója alapján a Newcastle United vezetőedzője, Eddie Howe mindenképp szeretne erősíteni keretén a szélső támadó pozíciójában. A hírek szerint a “Szarkák” menedzserének egyik fő kiszemeltje erre a posztra nem más, mint a Bournemouth játékosa, Antoine Semenyo. A 24 éves futballista az előző idényben is csapata egyik meghatározó játékosa volt, a mostani szezont pedig kiváló formában kezdte, 8 mérkőzést követően ugyanis már 3 gól és 1 gólpassz áll a neve mellett. A források szerint a Newcastle már a télen kísérletet fog tenni a ghánai válogatott játékos megszerzésére, de legkésőbb jövő nyáron mindenképp szeretnék őt a keretükben tudni. A beszámolók alapján ugyanakkor a Newcastle Uniteden kívül más angol élcsapatok is érdeklődnek a támadósor minden posztján bevethető Semenyo iránt, különböző források szerint a Tottenham és az Arsenal kívánságlistáján is előkelő helyen szerepel a Bournemouth szélsője.

Antoine Semenyo 2023 januárjában 10,25 millió euró ellenében került a Bournemouth csapatához a Bristol Citytől. A klub színeiben azóta 55 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólig és 3 előkészítésig jutott. Szerződése 2029 nyaráig köti aktuális klubjához, piaci értékét pedig 20 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub