Játékossors: a visszatérésre készülő Paul Pogba máris különleges ajánlatot kapott! – sajtóhír

A négy éves eltiltása ellen sikeresen fellebbező, a jövő tavaszi visszatérésére készül francia középpályás jövője egyre inkább téma a nemzetközi sportsajtóban – Így jutottunk el egy igazán meghökkentő lehetőségig.

(Photo by Harry How/Getty Images)

A ‘Footmercato‘ beszámolója szerint ugyanis a sokak szerint az Olympique Marseille együttesével szemezgető Pogba egy olyan helyről kapott ajánlatot, amire talán még ő maga sem számított: Oroszországból.

Az orosz ‘médiabajnokságban’ (Media Football League) szereplő – így tétmérkőzéseket sem játszó – Broke Boys FC kereste meg a még a Juventusszal szerződésben álló középpályást. Ez a klub arról híres, hogy helyi közszereplőkből, influencerekből áll, és előszeretettel környékez meg minden elérhetőnek tűnő hírességet.
Így történt Pogba esetében is, aki kár szépíteni, de elsőként az orosz csapattól kapott hivatalos megkeresést… A jelenleg még az olasz Juvnetusszal szerződésben álló világbajnok franca játékos természetesen köszönte szépen a lehetőséget, és inkább a profi futballra akar koncentrálni – Ha már kitaposta az utat, hogy ne kelljen 4 évet erre várnia!

fociclub