Januártól a City-nél folytatja a Boca Juniors tehetsége – sajtóhír

Megbízható helyi sajtóbeszámolók szerint a Boca Juniors tehetséges támadója a City Football Groupnál folytatja karrierjét…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint azok után, hogy a Boca Juniors nem biztosít profi szerződést 17 éves támadója, Luka Andrade számára, az argentin tehetség 18. születésnapja után, januártól a City Football Group kötelékében készül folytatni pályafutását.

A fiatal támadót évek óta a Boca legnagyobb tehetségei között tartják számon, rendszerint a korosztályos csapatok húzóemberei közé tartozott, az argentin U17-es válogatottban is pályára lépett. Andrade családja úgy döntött, hogy miután a Bocával nem tudtak megegyezni a közös folytatásról, a CFG lehet a legjobb választás a fiatal tehetség további fejlődése szempontjából.

Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy a csoport melyik csapatához csatlakozhat a fiatal argentin játékos. A Manchester City-n kívül több egyéb európai, valamint az amerikai kontinens csapatai is megtalálhatók a CFG-ben, mint például a brazil Bahia, az uruguayi Montevideo City Torque vagy az MLS-ben szereplő New York City FC együttese.

fociclub