PSG: Luis Enrique nem számít a francia válogatott játékosra! – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain vezetőedzője, Luis Enrique kezdeményezné a korábban elképesztő összegért szerződtetett Randal Kolo Muani eladását.

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Mint ismert, a francia válogatott játékos a tavalyi nyári átigazolási időszak legvégén, közel 100 millió euróért hagyta el az Eintracht Frankfurt együttesét, és lett a PSG játékosa.

Az elmúlt idényt 44 tétmeccsen 12 góllal és 6 gólpasszal záró, a mostaniban 9 meccsen 2 góllal álló Kolo Muani teljesítményével úgy tudni nagyon nincs megelégedve Luis Enrique vezetőedző, aki jelzésértékű, hogy az említett 9 idei tétmérkőzésen mindössze 366 percet adott a 25 éves csatárnak.

A L’Equipe című vezető francia sportnapilap beszámolója szerint miután ‘más profilú’ csatárt favorizálna legszívesebben a PSG trénere, Enrique nem zárkózna el attól, hogy Kolo Muanit már a januári átigazolási szezonban elengedje – első körben kölcsönbe – a párizsi sztárcsapat.

Randal Kolo Muani elmúlt évben nyújtott teljesítményéről sokat elmond egyébként az is, hogy piaci értékét már “csupán” 40 millió euróra taksálja a mértékadó Trasnfermarkt – Ugyanitt a klubváltás idején kereken a dupláját tüntették fel(…)

fociclub