Bayern: “Azt akarjuk, hogy a klub arcai legyenek a továbbiakban is!”

A bajorok háza táján úgy tűnik, a klubvezetés nagyon is optimista két Jamal Musiala, valamint Joshua Kimmich szerződésének a meghosszabbítását illetően.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A 21 esztendős kiválóság jelenlegi szerződése már csupán 2026-ig érvényes Münchenben, ahol szeretnének elébe menni bármiféle jövőbeni nehézségnek.

“Nyílt titok, hogy meg akarjuk hosszabbítani Jamal (Musiala) szerződését! Úgy gondoljuk, hogy ő is ezt akarja, éppen ezért biztosan meg fogunk tudni egyezni.” – fogalmazott a német sportsajtóban a Bayern sportigazgatója, Max Eberl.

“Tárgyalunk Jamallal, mostanra már valami történni is fog az ügyben! Optimista vagyok a megegyezést illetően. Jamal imádja a Bayernt, itt nőtt fel, mi segítettünk neki olyan játékossá válni, amilyen manapság. Nem tudom elképzelni, hogy máshol jobb helyen lenne, éppen ezért nem aggódunk amiatt, hogy távozna!” – folytatta Eberl, aki a részleteket illetően annyit azért elárult, hogy ‘kisebb akadályba’ ugyan ütköztek a tárgyalások során, ám mindez már csak a múlt.

A bajorok sportigazgatója egy másik közönségkedvenc-játékos, a jövő nyáron eljáró szerződésű Joshua Kimmich kapcsán is egyértelműen fogalmazott.

“Többször is beszéltünk már, nyíltan és őszintén! Joshua tudja, hogy fontos hónapok elé néz, hiszen jelen állás szerint januárban szabadon tárgyalhat más klubokkal. Elmondtuk neki, hogy szeretnék ha maradna. Tudom, hogy jól érzi magát a klubnál, motivált a közös sikereket illetően. Sok minden az ő döntésén múlik majd!” – így a Bayern sportigazgatója.

fociclub