Real Madrid: Antonio Rüdiger elmondta, kivel játszana szívesen a védelem tengelyében!

A német válogatott kiválósága a népszerű YouTube csatorna, a ‘The Inside Scoop’ vendége volt, ahol több témában is megosztotta őszinte gondolatait, így arról is, hogy kinek a párjaként játszana szívesen a Real Madrid védelmében (…)

(Photo by Michael Regan – UEFA/UEFA via Getty Images)

(…) Egészen pontosan Rüdiger azzal kapcsolatban válaszolt, hogy amennyiben ő döntene, kit igazolna le a középhátvéd posztra.

“Könnyű a válasz, William Salibát!” – kezdte gondolatmenetét Rüdiger.

“Elég csak megnézünk az Arsenal fejlődését, és egyből látni, hogy mindennek az alapja a két középhátvédjük. Gabriel egy igazi harcos, egy agresszor, míg Saliba a tiszta játék híva. Mindketten vezéregyéniségek, utóbbi persze csendesen teszi mindezt. Saliba zseniális játékos, és milyen fiatal még!” – folytatta a blancók hátvédje.

“Félre értés ne essék, nagyszerű a kapcsolatom Éder Militaóval, akivel remekül megértjük és kiegészítjük egymást. Ugyanakkor manapság végeláthatatlanul hosszú egy futballidény, így ha Saliba is velünk lenne… Már önmagában a rotáció miatt is fontos, hogy meg legyenek a megfelelő emberek a posztokon.” – tette még hozzá Rüdiger, aki azt is elmondta, ha önmagát nem számolja, akkor a világ három jelenlegi legjobb védőjátékosa közül kettőt már említett az Arsenalból, a harmadik még kiadó helyen VIrgil van Dijkot nevezné meg.

fociclub