Átigazolások: Katarba szerződik a Sevilla és a PSG korábbi kapusa!

A 2024 július elseje óta klub nélküli Sergio Rico úgy döntött, hogy elfogadja a katari élvonalbeli Al-Gharafa SC ajánlatát, így az arab országban folytatja tovább karrierjét.

(Photo by ANP via Getty Images)

A még mindig csak 31 esztendős kapus szerződése lejártával, a nyár elején távozott a Paris Saint-Germain együttesétől, amely keretéhez, tartalékkapusként 2019 szeptembere óta tartozott.

A korábban a Sevillánál nevelkedő, az andalúzoknál kiemelkedő, egy alkalommal még spanyol válogatottban is pályára lépő Rico érkezését az Al-Gharafa már hivatalos közleményben is megerősítette, kiemelve, hogy a kapus a következő órákban átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon Dohában, majd aláírja szerződését a katari sztárcsapattal – A klub részéről egyelőre ennek hosszát nem kommentálták.

A nemrég súlyos balesetet szenvedő, azóta szerencsére felépülő Sergio Rico az Al-Gharafánál csatlakozhat honfitársaihoz, a nyáron a Real Madridot elhagyó, Eb-győztes csatárhoz, Joseluhoz; valamint a korábbi 28-szoros spanyol válogatott, egykori Valencia-kedvenc Rodrigóhoz.

fociclub