Januárban távozhat a Kisvárda válogatott támadója – sajtóhír

Az elmúlt idény végén a magyar bajnokságból (OTP Bank Liga) a másoosztályba kieső Kisvárda meghatározó játékosa januárban klubot válthat…

(Photo by Filip Filipovic/Getty Images)

A Nemzeti Sport információi szerint a Kisvárda montenegrói támadója, Driton Camaj a januári átigazolási időszakban elhagyhatja a másodosztályú együttest, mivel első osztályú bajnokságban szeretne futballozni.

A 27 éves csatár négy év alatt 112 mérkőzésen 17 gólt és 12 gólpasszt jegyzett az NB I-ben a színeiben. A kiesést követően is maradt a csapatnál, és az NB II-ben eddig hét mérkőzésen két gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

“Camaj sokat köszönhet a Kisvárdának. Négy éve futballozik itt, innen lett válogatott, és szeretne segíteni a csapatnak az őszi szezonban. Fontos, hogy minél jobb formában legyen, hiszen a válogatottnál számítanak rá, a legutóbbi, Wales elleni találkozón is a nemzeti együttes egyik legjobbja volt, ezért mindent meg fog tenni, hogy minél jobban szerepeljen a bajnokságban a Kisvárda. Voltak érdeklődések a nyáron, de a klub érthető módon ragaszkodott az egyik legjobbjához. Ezért kitölti a télig szóló szerződését, amikor lejár a szerződése” – mondta el a lapnak Camaj játékosügynöke, Filipovics Vladan.

fociclub