Az Arsenal nemet mondott a Leandro Trossard-ért érkező szaúdi ajánlatra – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal nem akarja eladni belga középpályását, Leandro Trossard-t. 

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

A The Athletic információi szerint az Arsenal elutasította az Al-Ittihad nem hivatalos ajánlatát Leandro Trossard szerződtetésére.

A szaúdi csapat előzetes ajánlatot tett egy teljes szezonra szóló kölcsönre, amely 5 millió eurós díjat is tartalmazott, jövő nyáron pedig 20-25 millió euró közötti áron történő vásárlási opcióval. Az Arsenal azonban egyértelművé tette, hogy a 29 éves belga válogatott játékos semmilyen áron nem eladó, mivel továbbra is kulcsfontosságú tagja Mikel Arteta csapatának.

Trossardnak még több év van hátra a szerződéséből, és szombaton a Brighton & Hove Albion elleni 1-1-es döntetlen alkalmával kezdőként lépett pályára. Az Arsenal 2023 januárjában szerződtette Trossard-t a Brightontól, és azóta is fontos szerepet tölt be a csapatban: 71 fellépésén 19 gólt szerzett és 12 asszisztot adott. A tavalyi szezon vége felé Gabriel Martinellit váltotta a kezdőcsapatban, és 46 mérkőzésen szerzett 17 góljával és 2 gólpasszával hozzájárult ahhoz, hogy az Arsenal két pontra megközelítette a Premier League bajnoki címét.

fociclub