Mégsem adja kölcsön Lisztest a Frankfurt – sajtóhír

A német sajtóban továbbra is találgatások zajlanak az Eintracht Frankfurt fiatal magyar játékosának jövőjéről…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Kicker információi szerint bár az Eintracht Frankfurt tárgyalásokat folytatott a Ferencvárostól szerződtetett Lisztes Krisztián kölcsönadásáról, a klub úgy döntött, hogy nem engedi el máshová a magyar futballistát, hanem az edzéseken és a tartalékcsapat mérkőzésein kell bizonyítania.

A 19 éves támadó középpályás a 2021-2022-es szezonban debütált a Fradi első csapatában, ahol 46 mérkőzésen 15 gólt és hét előkészítést jegyzett. Lisztes az utolsó magyarországi szezonjában nyolc gólt szerzett az NB I-ben, miután már tavaly szeptemberben elkötelezte magát idén nyáron az Eintrachthoz.

Ugyan a klub és maga a játékos is abban bízott, hogy helyet követelhet magának a Frankfurt keretében, a támadóposztokon telített verseny miatt a fiatal játékos képtelen bekerülni az első csapat keretébe, ezért került szóba a kölcsönadása.

A legfrissebb hírek szerint Lisztesnek a frankfurti csapat edzésein kell felnőnie a Bundesligában megkövetelt erőnléti szinthez, mindehhez meccsrutint a Regionalligában, azaz a negyedik vonalban szereplő második csapatban szerezhet.

fociclub