Elhagyhatja csapatát a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

A távol-keleti médiában olyan híresztelések láttak napvilágot, hogy a dél-koreai bajnok Ulszan HD felbontotta magyar csatára szerződését…

(Photo by Image Photo Agency/Getty Images)

A dél-koreai Ulszan HD magyar támadója, Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak cáfolta a játékos szerződésbontásával kapcsolatos pletykákat, ugyanakkor a klubváltást nem tartja kizártnak:

“Jelen helyzetben annyit tudok mondani, hogy Ádám Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, még az sem biztos, hogy fog bontani, egyeztetünk a klubjával. Az tény, hogy egyelőre nem tért vissza a klubhoz, amely pénteken már bajnoki meccset játszik.”

A korábbi NB I-es gólkirály két évvel ezelőtt szerződött a Távol-Keletre, ám amíg az első szezonjában rendszeres játéklehetőséget kapott, addig a 2023-2024-es kiírásban csak jóval kevesebbet jutott szóhoz. Ádám nem titkoltan többet szeretne játszani, így szóba került az esetleges klubváltása, pláne miután az Ulszan a közelmúltban leigazolt egy 24 éves brazil támadót, Yago Cariello személyében.

A magyar válogatott csatár a 2022-es bajnoki kiírásban még kilenc, a tavalyiban öt gólt szerzett. Ádám a K-League aktuálisan zajló idényében pedig tíz meccsen háromszor volt eredményes, emellett az AFC Bajnokok Ligájában is betalált öt alkalommal tíz pályára lépés alatt.

fociclub