VfB Stuttgart: bosnyák válogatott csatár érkezhet Serhou Guirassy helyére! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Florian Plettenberg információi alapján a Sebastian Hoeness vezette VfB Stuttgart az FC Augsburg bosnyák gólfelelősét, nevezetesen Ermedin Demirovicsot szeretné szerződtetni…

(Photo by Harry Langer/picture alliance via Getty Images)

Florian Plettenberg értesülései szerint az FC Augsburg és a VfB Stuttgart már kapcsolatban állnak egymással Ermedin Demirovic miatt. A bosnyák válogatott csatár nyitott lenne a váltásra, viszont hivatalos ajánlat egyelőre még nem érkezett a “Sváboktól”. Az Augsburg 15-20 millió euró közötti ár ellenében nem hajlandó elengedni gólfelelősét, a klub többet szeretne kapni érte. A Stuttgart bizakodik abban, hogy a következő megkötik az üzletet, majd természetesen ezt követően Demirovic pedig aláírja a szerződést. 

Ermedin Demirovic remek teljesítményt nyújtott a 2023/2024-es idény folyamán az Augsburg színeiben, a bajnokságban 33 találkozón 15 találatig és 10 gólpasszig jutott. Bevette többek között a Bayern München, a Borussia Dortmund vagy éppen az RB Leipzig hálóját. Karrierje során megjárta még a Freiburgot, a St. Gallent, az Alavést, az Almeríát és a Sochaux csapatát. 

fociclub