Az MLS-ből szerződtetett argentin támadót a Feyenoord – HIVATALOS

A Feyenoord együttese az elmúlt hetek sikeres tárgyalásait követően bejelentette a Philadelphia Union támadójának leigazolását…

(Photo by Jeff Dean/Getty Images)

A Feyenoord megerősítette, hogy 2028-ig érvényes szerződést kötött az MLS-ben szereplő Philadelphia Union támadójával, Julián Carranzával.

A 24 éves csatár hazájában a Banfield együttesében nevelkedett, majd először 19 évesen került az MLS-be, amikor az Inter Miamihoz szerződött. Carranza játékjogát a Union 2022 elején vette kölcsön, majd végleg szerződtette őt, és az elmúlt két és fél évben a csapat erősségének számított.

Az argentin légiós a 2022-es és a 2023-as idényben egyaránt 14-14 gólt szerzett az MLS-ben, és Gazdag Dániel mellett húzóembere volt a két évvel bajnoki döntőt is játszó együttesnek. Carranza az észak-amerikai bajnokság aktuálisan futó idényében 12 mérkőzésen hat gólt szerzett mostanáig.

“Igazán megtisztelőnek érzem, hogy egy ilyen nagy múltú európai klub érdeklődést mutatott irántam, mint a Feyenoord. Az elmúlt években az MLS-ben fejlődtem, és úgy érzem, hogy készen állok arra a lépésre, hogy mostantól Európában szerepeljek. Alig várom, hogy pályára lépjek és mindent beleadjak a csapatért és a szurkolóért” – nyilatkozta az új igazolás.

fociclub