Serie A: az újonc Como a francia válogatott korábbi klasszisával erősítene! – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi lapértesülések szerint az olasz első osztályba (Serie A) 21 év után visszajutó Como 1907, Andrea Belotti megszerzését követően újabb ambiciózus igazolásra készül: ezúttal Raphael Varane a kiszemelt. 

A Manchester United együttesétől szerződése lejártával távozó, jelenleg szabadon igazolható, a francia válogatottal 2018-ban világbajnoki címet szerző játékost a beszámolók szerint a hétvégén személyesen is várják a festői szépségű olasz városban, hogy szerződésének részleteiről tárgyaljanak.

A hírek szerint Varane mind a Como vezetőivel, mind pedig a Cesc Fabregas vezetőedzővel találkozik majd, hogy megvitassák a közös folytatás lehetőségét.

A még csak 31 esztendős Varane kapcsán korábban lehetett hallani szaúdi ajánlatról is, ám a Real Madrid és a francia válogatott korábbi meghatározó játékosa nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy Európában maradjon, hiszen vonzó lehet számára egy új bajnokság megismerése.

A transzfer-guru, Fabrizio Romano úgy tudja, hogy Varane már Como-ban tartózkodik, így rövidesen hallhatunk fejleményeket is a tárgyalások eredményéről.

(Borítókép: Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

fociclub