Késnek a repülők, néhány járatot pedig már töröltek is Ferihegyen az időjárás miatt

Törölték az Eurowings kölni, illetve Stuttgarti járatát, valamint a Lufthansa hajnali, Münchenbe induló gépe sem fog felszállni.

Késnek a repülők, néhány járatot pedig már töröltek is Ferihegyen az időjárás miatt – derül ki a bud.hu oldaláról, ahol már nekifutásból ezzel az üzenettel köszöntik a látogatókat:

„Az európai légtér zsúfoltsága és a kontinens felett áthúzódó zivatarlánc miatt a ma délután és este érkező és induló járatok esetében több órás késések, esetleges járattörlések várhatók.”

Amennyiben utazni tervezünk az elkövetkezendő órákban, érdemes lesz gyakrabban nézegetni a reptér honlapját, ahol a késéseket és a járattörléseket is feltüntetik. Utóbbiak között jelenleg (20:30-kor) az Eurowings kölni, illetve Stuttgarti járatát, valamint a Lufthansa hajnali, Münchenbe induló gépét találjuk.

Az érkező gépek esetében ugyancsak az Eurowings gépét törölték Stuttgartból, illetve a Lufthansa Münchenből, valamint a Ryanair Rómából érkező járatát. 

Mint korábban megírtuk hatósági ellenőrzést indított a Ryanairrel, a Wizz Airrel, a SunExpress-szel és a Eurowingsszel szemben a kormányhivatal – jelentették be. Az ellenőrzést az elmúlt néhány nap jelentős késései miatt kezdik el. 

HVG