Családi problémája akadt Phil Fodennek, hazautazik Angliába

Egyelőre nem tudni, mennyi időre hagyta el a keretet a ManCity játékosa, de nagy érvágás ez az angol válogatottnak.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Phil Foden, az angol labdarúgó-válogatott és a Manchester City sztárja „sürgős családi ügy” miatt átmenetileg elhagyta az angol válogatottat és hazautazott az Egyesült Királyságba – írja a Sky News az angol szövetség sajtósára hivatkozva. Azt egyelőre nem tudni, visszatér-e még az Európa-bajnokságra.

Foden kedden kezdő volt a Szlovénia elleni 0–0-s döntetlen alkalmával, Gareth Southgate szövetségi kapitány a 89. percben cserélte le Anthony Gordonra, a Newcastle United játékosára.

Az angol szurkolók nem viselik jól csapatuk halovány játékát, a szlovén meccs után például hangos füttyszó kíséretében söröspoharakkal dobálták meg Southgate-t. Az angolok szövetségi kapitányának vélhetően ez az utolsó esélye arra, hogy nagy tornát nyerjen a Háromoroszlánosokkal, ha ez nem sikerül, akkor könnyen lehet, hogy nyár végén munkanélkülivé válik.

HVG