Bundesliga: tehetséges olasz védőt igazolt a Bayer Leverkusen a Barca utánpótlásából! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtették a Barca utánpótlásából a mindössze 16 esztendős Andrea Natalit…

(Photo by Piaras Ó Mídheach – Sportsfile/UEFA via Getty Images)

A Bayer Leverkusen színeiben folytatja tovább pályafutását az olasz utánpótlás válogatott hátvéd, Andrea Natali. A “Gyógyszergyáriak” 2027 nyaráig szóló szerződést kötöttek vele, a játékjogát pedig ingyen szerezték meg. A 16 esztendős játékos 2021 nyara óta pallérozódott a Barcelona utánpótlásában.

Andrea Natali ifjúsági karrierjét az Udinese színeiben kezdte meg, majd innen az AC Milanhoz került. Mindössze 12 éves volt, amikor 2020 nyarán az Espanyolhoz csatlakozott, de egy évet követően tovább is állt, és a Barca akadémiáján folytatta tovább. Itt tehát három esztendőt töltötte el Natali, aki egyértelműen meghatározó tagja az olasz utánpótlás válogatottaknak. Az U17-es korosztály nemrég megnyerte az Európa-bajnokságot, melyben neki is hatalmas szerepe volt természetesen. Édesapja egyébként Cesare Natali, aki olyan csapatokban játszott mint az Atalanta, a Fiorentina vagy éppen az Udinese.  

fociclub