Szerdán engedhetik ki a kórházból Varga Barnabást, ha minden jól alakul a műtétjével

Többszörös arckoponyacsont-töréssel műtik Varga Barnabást, az operáció után két napig tartják bent a kórházban a terv szerint.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Az ütközéskor agyrázkódást szenvedett Varga Barnabás, az eszméletét is elvesztette. A mentőhöz érve már visszatért a tudata, ezt követően bevitték a stuttgarti klinikára, ahol a kivizsgálás után felállították a terápiás tervet, eszerint meg fogják műteni – mondta el a FradiMédiának Pánics Gergely, a Ferencváros csapatorvosa, miután a magyar válogatott csatára a vasárnap esti meccsen nagyon csúnya sérülést szenvedett.

Pánics is megerősítette, amit a szövetség már az éjjel közölt: Varga többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult. Most azt is elmondta: az operáció után két napig bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán engedik ki. „Volt lehetőségem meglátogatni Barnát a kórházban, és azt tapasztaltam, hogy szakértő kezekben van, és nagy odafigyelésben részesül” – tette hozzá.

Írta a HVG