RTL: A bántalmazó tanító családja le akarta fizetni a kilencéves kislány szülei, hogy ne kerüljön adásba a történetük

Az iskolaigazgató pedig korábban azt mondta, mindenképp együtt kell működniük a pedagógussal.

Hónapokon keresztül verbálisan bántalmazott egy kilencéves kislányt tanítója egy Fejér megyei iskolában, a gyerek depressziós lett és öngyilkos gondolatai lettek – számolt be korábban az RTL Híradó és titokban készült hangfelvételeket is bemutatott az esetről.  

A tankerületi központ szombaton azt közölte a Híradóval, hogy „az iskola igazgatója fogadta a szülőket és megkezdte a probléma feltárását”. A kislány édesanyja, Bori-Hegyi Melinda azt mondta, hogy két hónapja valóban beszéltek az intézmény vezetőjével, óvatosságból erről is készítettek hangfelvételt. 

Önöknek mindenféleképpen együtt kell tudni működni – mindenféle fenntartásuk ellenére – a **** nénivel” 

– hangzott el ezen a találkozón, az anyuka pedig a mai napig nem érti, miért kellett volna együttműködnie egy olyan tanárnővel, aki abuzálta gyermekét. A nő hozzátette, hogy a pedagógus családja megpróbálta megvesztegetni őket, amikor kiderült, hogy a Híradóhoz fordultak. 

Megpróbált minket lefizetni. Kérdezte, hogy mennyi pénzt kérünk azért, hogy ne engedjük a műsort lemenni.

Mondtam neki, hogy ilyen nincs, mert a gyermekem lelke tönkrement. Azt egyszerűen semennyi pénzzel nem lehet kárpótolni” – nyilatkozta a kislány édesanyja és elmondta azt is, rendőrségi feljelentést fognak tenni a bántalmazó pedagógus ellen.

HVG