Taylor Swift Vilmos herceggel pózolt a londoni koncert előtt

Vilmos herceg közös fotón pózol Taylor Swift amerikai énekesnővel és két gyermekével, Charlotte-tal és Györggyel Swift Eras című turnéjának első estéjén Londonban.

A Kensington-palota X közösségi médiafelületén a “Köszönjük @taylorswift13 a nagyszerű estét!” felirattal közzétett fotón Vilmos mosolyog, amint Swift szelfit készít vele és a gyerekekkel.

Egy a közönség soraiból az X-re feltöltött videón pedig az látható, ahogy a szelfik után nem sokkal Vilmos a koncerten ropja. Nem csoda, hogy ilyen jól érezte magát, hiszen éppen a koncert napján ünnepelte 42. születésnapját.

Swift egy másik fotót is posztolt a királyi családdal és párjával, Travis Kelce-szel, azzal az üzenettel, hogy “Boldog szülinapot M8! A londoni show-k pompásan indulnak”.

A londoni Wembley Stadionban tartott nyolc koncertjét megelőzően – amelyekre 640 ezer ember látogat el, és ami várhatóan 300 millió fonttal lendíti fel London gazdaságát – a város az alkalomra a jellegzetes londoni metró térképének egy különleges változatát adta ki, a Buckingham-palotában tartott “őrségváltás” ceremónián pedig katonai zenekar adta elő az egyik dalát. Nem hiába, Londont is elérte a Swiftmánia.

HVG