Szoboszlai külön edzett a csapattól a skótok elleni meccs előtt

Az MLSZ nyugtat, lehet, csak egyénre szabott regenerációról van szó.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

A magyar válogatott utolsó edzésén a vasárnapi, skótok elleni meccs előtt külön gyakorolt a csapattol Szoboszlai Dominik – legalábbis a tréning sajtónyilvános első 15 percében. A Nemzeti Sport információi szerint a magyar válogatott csapatkapitánya pénteken sem edzett együtt a többiekkel.

Nemzeti Sport Online

Megtartotta utolsó edzését a magyar válogatott a vasárnapi mérkőzés előtt. 🇭🇺 💪 A tréning sajtónyilvános első 15 percében nem gyakorolt a csapattal Szoboszlai Dominik, ráadásul információink szerint…

Ugyanakkot a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint Szoboszlainak “nincs semmi baja”, a Liverpool középpályása csupán regeneráló feladatokat végzett a pálya melletti sátorban, a gyakorlás későbbi részében pedig csatlakozik a társaihoz. A 24.hu emlékeztet arra: az egyénre szabott regenerációról beszélt Schuth Gábor erőnléti edző nemrég.

Balogh Botond és Nego Loic szombaton sem edzett együtt a csapattal, az előző két csoportmérkőzést sérülés miatt kihagyó Callum Styles viszont a kezdetektől részt vett a tréningen.

A válogatott délután busszal utazik a skótok elleni harmadik fordulós összecsapás helyszínére, Stuttgartba, ahol vasárnap mindenképpen győzniük kell, hogy esélyük maradjon a továbbjutásra.

A skótok elleni meccs vasárnap 21 órakor kezdődik – és természetesen élőben közvetítjük a hvg.hu-n.

Írta a HVG