A szerda esti meccs előtt is együtt vonultak a magyar szurkolók – videó

A rendőrök is készültek a stadion felé menetelő tömegre.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

A szerda este hatkor kezdődő Németország–Magyarország-meccsre sok magyar szurkoló érkezett Stuttgartba, hogy a helyszínen drukkoljon a csapatnak.

Németország-Magyarország 0-0 – ÉLŐ

Rossz előjelekkel indulhattunk neki a német-magyar meccsnek, de az elmúlt években többször is megmutatta a magyar csapat, hogy van esélye a németek ellen. Sikerül-e most is egy bravúrt összehozni?

Azok közül, akik voltak olyan szerencsések, és jutott nekik jegy, sokan vonattal utaztak ki Németországba – derült ki a DW Magyarország rövid videóriportjából.

Ahogyan az már szokássá vált, a magyar szurkolók most is közösen vonultak a stadionhoz. A becslések szerint 15-20 ezren érkezhettek a városba, hogy támogassák a magyar válogatottat, és a meccsre, illetve az azt megelőző vonulásra a német rendőrök is készültek, több mint 2500 fő teljesíthet szolgálatot a helyszínen.

A DW Magyarország beszámolója szerint ugyan a szurkolók megosztó rigmusokat is skandáltak, a menet rendbontás nélkül érkezett meg a stadionhoz.

HVG