Füllkrug a kapura lőtt, bombája mégis egy szurkoló kezét törte el

A férfi közel kétszáz euróért vett jegyet a kapu mögé az Eb nyitómeccsére, de vélhetően már megbánta.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

Drágán megfizetett Kai Flathmann, a német válogatott egyik szurkolója azért, mert szinte testközelből akarta megnézni kedvencei játékát a Skócia elleni Eb-nyitómérkőzésen.

A Welt azt írja, hogy valószínűleg ez az idei kontinenstorna legőrültebb sztorija – történt ugyanis, hogy a Németország–Skócia-mérkőzésre 195 euróért a müncheni aréna első sorában jutott ülőhelyhez, a kapu mögött. A meccset azonban nem tudta végignézni, csak a mobiltelefonjáról, mert a kórházban kötött ki, miután a csereként beálló Niclas Füllkrug egyik kaput elkerülő lövése eltörte a kezét.

A hordágyon is a himnuszt énekeltem. Nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak. De mikor törik már el egy szurkoló keze a lelátón!

– mondta egy csipetnyi humorral a Bildnek. Természetesen a német támadó is értesült az esetről, és egy bocsánatkérő csomaggal – amelyben egy mez és egy kedves üzenet szerepelt – kedveskedett a pórul járt szurkolónak. A férfi egyébként megúszta, hogy műteni kelljen a kezét, de néhány hétig még gipszben lesz.

Írta a HVG