27 év után kiszáll a veszprémi kézicsapat névadó főszponzora, a Telekom

A klub strukturális átalakításon megy át.

A Magyar Telekom 1997 óta támogatja a Veszprém kézilabda csapatát, 2016 óta névadó főszponzorként, 2024. június 30-án közös megegyezéssel zárja le a több mint 25 éves együttműködést a Telekom és a Veszprém Handball Team Zrt. – derül ki a klub honlapján közzétett közleményből.

Ebben azt írják, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy keresztül, mely mind a névadó szponzor, mind pedig a további támogató partnereket is érinti.

„Nagy büszkeséggel gondolok vissza mindazokra a kiemelkedő sikerekre, amelyeket a Telekom Veszprém elért ebben a közel három évtizedben Magyarország egyik legsikeresebb kézilabdaklubjaként és rekordbajnokaként. Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz” – mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója méltatta a klub és a Magyar Telekom együttműködését: „Köszönjük a Magyar Telekomnak a támogatást, mellyel hozzájárult a csapat sikereihez és a klub hírnevének öregbítéséhez az elmúlt több, mint 25 évben. A kollégáim elmondása alapján mindig mindenben számíthattunk partnerünkre, a Magyar Telekom Nyrt.-re. Mint Veszprém szimpatizáns nyomon követtem ezt a jó együttműködést. A cégnek a jövőben minden jót kívánok!”

Írta a HVG